Sony готується припинити інтеграцію з платформою X для PS5 і PS4. Це означає, що незабаром гравці не зможуть публікувати у соцмережі скріншоти та відео з цих консолей. Про це повідомляє The Verge.

«Починаючи з 13 листопада 2023 року, інтеграція з X (раніше відомою як Twitter) більше не функціонуватиме на консолях PlayStation 5 і PlayStation 4», – йдеться в повідомленні Sony.

У компанії не уточнили, що саме спонукало її ухвалити таке рішення. Однак тут пояснили, що користувачі не зможуть переглядати контент, опублікований на X, а також ділитися на платформі ігровими досягненнями з PS5/PS4.

До слова, у вересні Sony представила нову лінійку змінних панелей та контролерів для PlayStation 5. Колекція називається Deep Earth Collection і буде представлена пізніше цього року.

Вона включатиме три кольори: вулканічний червоний (Volcanic Red), кобальтовий синій (Cobalt Blue) та сріблястий (Sterling Silver). Рекомендована роздрібна ціна для змінних панелей колекції складе $59,99, а для контролерів DualSense – $74,99.