Співзасновник банківського застосунку Monobank Олег Гороховський опублікував у своєму Telegram-каналі кротке відео оновленого інтерфейсу програми, який планують почати тестувати вже цього місяця. Судячи з ролика, в додатку буде більше 3D-анімації, а головний екран вміщуватиме інформацію про стан рахунку, картку, поточні транзакції та сповіщення. Перемикатися між різними картками має стати простіше, це можна буде робити свайпом, а не через відкриття окремого меню як в теперішній версії Monobank.

Поки що це всі помітні зміни в інтерфейсі застосунку, вони не здаються занадто масштабними, але вже встигли отримати змішані реакції. На питання Гороховського у своїх підписників, чи готові вони цього місяця отримати бета-версію оновленого Monobank, користувачі залишили до поста майже стільки ж дизлайків, скільки й лайків.

Monobank отримає новий дизайн, але раді цьому не всі

У відповідь співзасновник Monobank пожартував про те, що зміни не потрібні, проілюструвавши свій пост інтерфейсом першої версії Gmail.

Monobank отримає новий дизайн, але раді цьому не всі

“Я юзаю вже 2 місяці. На другий тиждень звик. На третій навіть почало подобатися. Застосунок має розвиватися. Він не може завжди бути старим” – пізніше доповнив Гороховський.

Судячи з того, що оновлений дизайн Monobank тестується вже 2 місяці, його публічна бета-версія має запуститися невдовзі, втім, поки що немає інформації як користувачі зможуть до неї долучитися, щоб надати компанії свої відгуки.