MSI, провідний світовий виробник справжнього ігрового заліза, з гордістю розширює апаратні можливості для всіх геймерів. OLED-панелі стали основним вибором власників ПК високого класу. Щоб гарантувати, що геймери залишатимуться на вістрі ігрового світу, ми з гордістю анонсуємо нову лінійку моніторів QD-OLED.

У цій лінійці будуть представлені моделі з вигнутим та плоским екраном. Усі нові монітори будуть оснащені панелями QD-OLED останнього покоління, що гарантує виняткову якість зображення завдяки точному контролю освітлення пікселів і відтворенню справжніх чорних сцен.

MSI незабаром представить ігрові монітори QD-OLED

Ми також оновили технологію MSI OLED Care 2.0, покращивши оптимізацію захисту екрана, щоб зменшити ризик пошкодження OLED-панелей під час тривалого використання. Безвентиляторна конструкція, що використовує виняткову теплопровідність графену, забезпечує ефективне та безшумне розсіювання тепла, ще більше подовжуючи термін служби цих інноваційних QD-OLED-панелей.

Свято для очей – монітори MSI QD-OLED

Флагманами лінійки будуть дві вигнуті моделі. Перший MAG 341CQP QD-OLED, оснащений новітньою 34-дюймовою вигнутою панеллю UWQHD QD-OLED 1800R, забезпечує максимальний ефект присутності в іграх завдяки часу відгуку GTG 0,03 мс і частоті оновлення 175 Гц.

У відповідь на високі очікування геймерів ми розширили вигнуту панель QD-OLED до співвідношення сторін 32:9. Зустрічайте ще один флагман – 49-дюймовий DQHD 1800R монітор MPG 491CQP QD-OLED. Він має на меті забезпечити максимально захоплюючий геймінг і також оснащений новітньою QD-OLED-панеллю із частотою оновлення 144 Гц та часом відгуку GTG 0,03 мс.

Обидві моделі сертифіковані VESA ClearMR 9000 та DisplayHDR True Black 400, що гарантує геймерам виняткову якість зображення без розмиття руху та яскраві кольори. Додатково MSI OLED Care 2.0 розширює можливості обслуговування панелей та значно зменшує ймовірність вигорання OLED-екрана. До того ж монітори мають оптимізовану теплову конструкцію.

Варто також звернути увагу на технологію MSI Gaming Intelligence, що працює на основі штучного інтелекту, покращує враження від гри та забезпечує флагманам такі функції, як Smart Crosshair, Night Vision AI, Optix Scope тощо.

Для консольних геймерів у моніторах QD-OLED ми пропонуємо порти HDMI 2.1 з повною пропускною здатністю 48 Гбіт/с, підтримкою 120 Гц, VRR і ALLM. Крім того, режим MSI Console підтримує функцію CEC (Consumer Electronics Control), що дозволяє користувачам керувати своїми пристроями за допомогою одного контролера. Ми також встановили інтерфейс Type-C для покращення взаємодії із мобільними пристроями.

Презентація обох моніторів відбудеться незабаром.