Соцмережа Threads поступово розвивається. Цього разу на платформі з’явилася можливість проводити опитування та надсилати GIF-файли. Нові опції показав гендиректор Meta Марк Цукерберг, пише The Verge.

На своїй сторінці він опублікував два окремі пости – один з опитуванням і ще один з GIF-файлом. У його випадку користувачам пропонувалося три варіанти відповіді під час голосування. Хоча загалом нова функція Threads дозволяє включати до чотирьох варіантів.

Крім того, в опції передбачили таймер, який показує час до завершення опитування. Для того, щоб побачити його результати, треба взяти участь в голосуванні. Після цього Threads надішле сповіщення про час, коли воно закінчиться.

Polls Threads

Щодо надсилання GIF-файлів, то для цього у Threads передбачили спеціальний значок GIF для пошуку файлік безпосередньо з Giphy. Тут можна буде обрати трендові варіанти або знайти конкретний файл.

GIF Threads

А от керівник Instagram Адам Моссері повідомив про тестування ще кількох функцій у Threads. Одна з них має показувати користувачам кількість переглядів постів на платформі. Ще одна – це можливість прикріпити до профілю пост або відповідь на нього. Тестування цих опцій проводиться серед невеликої групи людей.

Нагадаємо, за оцінками Марка Цукерберга, зараз сервіс має трохи менше ніж 100 млн активних користувачів на місяць. Втім, у Meta розраховують перетворити його на «додаток для публічних розмов для мільярда людей», який буде «більш позитивним» за деяких конкурентів.