Amazon тестує ШІ-інструменти, завдяки яким рекламодавці зможуть прикрашати зображення своєї продукції. Про це повідомляє The Verge.

Сучасна технологія дозволить у простий спосіб створювати фони або сцени біля товару, який виставляють на продаж. Amazon стверджує, що нова функція «покликана усунути творчі бар’єри і дозволити брендам створювати зображення стилю життя, які допоможуть підвищити ефективність їхньої реклами».

Це може виявитися швидким і зручним рішенням для брендів, які інакше були б змушені працювати з нудними зображеннями продукту на білому тлі. Amazon запевняє, що розміщення продуктів на новому фоні може призвести до 40% збільшення кількості кліків.

«Це рішення корисне для рекламодавців усіх розмірів – воно дозволяє тим, хто не має власних можливостей або підтримки агентств, легше створювати зображення в стилі бренду, – пояснили в Amazon. – Функція генерації зображень проста у використанні і не вимагає технічних знань».

Інструмент працює справді просто – користувач вводить короткий запит та отримує кілька результатів на вибір.

Нагадаємо також, що Amazon планує у 2024 році розпочати доставку дронами у Великій Британії та Італії. Також вона має намір розширити цю послугу у США.