Cloud Imperium Games презентували 26-хвилинне відео з розбором Squadron 42, синглплеєрної гри, яка колись мала бути частиною Star Citizen.

За словами розробників, гра вже готова й зараз вони на фінішній прямій: вносять останні корективи в ігролад, тестують якість, виправляють баґи, оптимізують та доводять гру до найкращого стану.

У відео розробники поділились як кінематографічними, так й ігроладними кадрами з польотами та боями на космічних кораблях, стріляниною, дослідженням космосу та нових планет. Також показали взаємодію з довколишнім середовищем та те, як це допомагатиме у грі.

Чимало часу приділили саме боям та польотам на космічних кораблях, які вже по відео виглядають набагато цікавішими, аніж у Starfield. Розробники розповіли про вдосконалення інтерфейсу зорельота, щоб гравці почувалися справжніми пілотами, коли досліджують світ чи знаходяться у запеклому бою.

Розповіли також і про те, що стрілянина та стелс теж отримали чимало змін: покращену систему лутингу, відчуття та баланс зброї, реалістичні приціли, плавне пересування. Звернули увагу ще й на тому, що просунутий штучний інтелект ворогів даватиме змогу для різноманітних сутичок та боїв.

Також показали проведену роботу над зовнішнім виглядом гри, розповіли про покращене світло та порівняли попередні версії гри з тим, що є зараз, й варто зазначити, що зараз Squadron 42 виглядає неймовірно, принаймні на відео.

Крім того, у відео похизувались зірковим акторським складом гри, показавши героїв Марка Гемілла, Гарі Олдмана, Джилліан Андерсон, Марка Стронга, Бена Мендельсона та Джона Ріс-Девіса.

Однак попри все показане та розказане, розробники не сказали найголовнішого — коли ж вийде гра. Тож зараз залишається лише сподіватися, що полірування не займе ще кілька років.