Scary Fast: Apple анонсувала свій наступний Special Event

Все ж компанія Apple цього року таки потішить фанів своїх комп’ютерів. Як розповів Марк Гурман з Bloomberg, виробник планує оновити деякі Mac наприкінці цього місяця. І вже сьогодні на сайті компанії з’явився анонс події, яка пройде в онлайн-форматі.

Окремо почали отримувати запрошення й користувачі. На сайті, як це часто буває, подробиць майже немає, а от імейл-запрошення містять назву презентації — Scary Fast.

Проте сайт Apple все одно залишає доволі прозорий натяк на тему чергового Special Event, який буде присвячено Mac. Так, анімований логотип компанії змінюється силуетом іконки стандартного застосунку в macOS — Finder (аналог File Explorer у Windows). Такий нескладний «шифр» практично не залишає інших варіантів для здогадок.

Нагадаю, що пан Гурман як раз і розповідав про потенційні оновлення 24-дюймового iMac, та, можливо, всіх поточних моделей MacBook Pro (включно з 13-дюймовою версією). 

Щоправда, для українських глядачів обрано не найзручніший час. Трансляція почнеться вночі на 31 жовтня, о другій годині за київським часом. Для зручності можна додати подію у свій календар за цим посиланням, яке також містить лінк на сторінку перегляду івенту.

Як завжди переглянути трансляцію можна буде й на YouTube-каналі компанії, або ж на Apple TV.