Вже завтра, 24 жовтня 2023 р., виходить Windows-версія містобудівного симулятора Cities Skylines II від фінської студії Colossal Order. З нагоди цієї події розробники підготували релізний трейлер гри.

Нагадаємо, Cities Skylines II – ультимативний містобудівний симулятор та прямий сиквел найпопулярнішої містобудівної гри Cities Skylines від тієї самої Colossal Order, яка розійшлася сукупним тиражем більше ніж 12 млн копій.

ПК-версія Cities: Skylines II виходить у Steam та Xbox Store, крім того, гра вийде у PC Games Pass. Консольні версії Cities: Skylines II мають дістатися до гравців у II кварталі 2024 р.

Цікаво, що як пише GamesRadar, посилаючись на слова CEO Colossal Order Маріїни Галлікайнен, на відміну від попередньої гри, Cities: Skylines II не буде мати купу DLC та 10 років підтримки.

«Ми точно не будемо мати 10 років створення контенту у дусі першої Cities Skylines 1. Натомість зосередимося на тих речах, які, на нашу думку, повинні були бути в оригінальній Cities: Skylines, але у нас не було часу або ресурсів, щоб реалізувати їх», – каже Маріїна Галлікайнен.

Але здається, старт Cities Skylines II буде не дуже гладкий. Деякі сайти, у тому числі той самий GamesRadar, скаржаться на купу багів та кошмарну оптимізацію гри. В режимі 1080p Cities Skylines II видає на GeForce RTX 4090 лише 38 fps.

Станом на зараз Cities Skylines II має лише 76/100 балів на Metacritic.