Ajax Systems провела п’яту онлайн-презентацію Special Event та представила на ній нові пристрої та можливості софту. Про це йдеться в повідомленні компанії.

Йдеться про пристрої системи відеоспостереження з інноваційним підходом до приватності. Серед них – відеокамери TurretCam, BulletCam і DomeCam Mini, що забезпечують високий рівень безпеки, конфіденційності та гарантують бездоганний користувацький досвід.

Крім того, Ajax Systems презентувала мережевий відеореєстратор. Він називається Ajax NVR та забезпечує взаємодію систем Ajax і відеоспостереження.

Також під час заходу стало відомо, що рішення Ajax Systems тепер відповідають стандартам Grade 3. Шість девайсів Fibra (Hub Hybrid (2G), MultiTransmitter Fibra, StreetSiren Fibra, StreetSiren DoubleDeck Fibra, HomeSiren Fibra, KeyPad Fibra) офіційно отримали сертифікацію, а ще тринадцять перебувають на стадії проходження.

З-поміж іншого, компанія суттєво вдосконалила охоронні й пожежні системи. Ajax Systems представила пожежні датчики FireProtect 2 AC із живленням від мережі, резервну систему активації синхронної тривоги та бездротову настінну кнопку для активації пожежної тривоги вручну – ManualCallPoint Jeweller.

Водночас компанія представила слоган «Керуй своїм простором». Він є основою нової комунікаційної платформи Ajax і відображає прагнення компанії надати людям повний контроль над їхнім простором, гарантуючи максимальну безпеку, зручність і свободу.