Компанія Adidas разом з Infineon Technologies AG, на основі моделі Adidas NMD S1, випустили прототип кросівок – Infineon Lighting Shoe.

Цей прототип, в якому вбудовані мікрофони та мікроконтролери перетворюють звукову інформацію в динамічні кольорові світлодіодні ефекти, заснований на найсучасніших напівпровідникових технологіях: вбудований мікроконтролер PSoC 63 MCU з технологією AIROC Bluetooth LE займається обробкою інформації та з’єднує кросівки з іншими пристроями; контролер EZ-PD BCR дозволяє швидко заряджати черевик за допомогою USB-C з будь-якого джерела; масив мікрофонів XENSIV MEMS дозволяє підлаштовуватись кросівкам під ритм музики.

Кросівки від Adidas як поєднання стилю та технологій

«Інновації та ефективність є основними драйверами Adidas. Коли ми створюємо інновації, вони мають бути приголомшливими, виходити за рамки звичайного, дивувати й, перш за все, бути веселими. З прототипом Lighting Shoe ми досягли успіху в нашій співпраці з Infineon. Ми показуємо, що технологія та стиль доповнюють одне одного, щоб створити цифровий продукт», – висловився Буркхард Дюмлер (Burkhard Dümler), директор з інновацій Adidas.