В Україні запускається платіжна система Etsy Payments. Про це в Telegram повідомив віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки і технологій Михайло Федоров.

«Онлайн-платформа Etsy об’єднує понад 90 мільйонів покупців з усього світу та спеціалізується на продажу handmade-виробів, вінтажних речей, крафтової продукції. Тепер власний платіжний інтерфейс Etsy запускається в Україні», – написав він.

Михайло Федоров нагадав, що раніше користувачі з України не могли відкривати нові магазини на Etsy. Але із запуском Etsy Payments українці зможуть офіційно відкривати на платформі магазини, продавати товари людям з Америки, Європи, Азії.

«В Etsy Payments продавці отримають доступ до системи захисту Etsy Purchase Protection та спеціальну цілодобову підтримку. Підприємці також зможуть керувати всією фінансовою інформацією свого магазину», – пояснив віцепрем’єр-міністр.

Від самого початку повномасштабного вторгнення компанія підтримує Україну. У березні минулого року вона надіслала листа всім своїм покупцям із мануалом, як підтримати українських продавців.