Після закриття угоди між Microsoft та Activision Blizzard, фанати очікували появу багатьох нових ігор в сервісі Game Pass, однак цього не станеться щонайменше до 2024 року. Це підтвердив сам Філ Спенсер у подкасті Xbox.

Раніше Activision Blizzard зробили офіційну заяву, що цього року в Game Pass не з’являться ні Diablo IV, ні Call of Duty Modern Warfare III, проте гравці все ж очікували появу старіших ігор компанії в Game Pass, але на них теж доведеться почекати.

Регуляторний процес тривав так довго, що ми не змогли почати роботу з Activision Blizzard над попереднім каталогом. Тепер, коли угода закрита, ми починаємо цю роботу, але її багато. Здається, що Activision у Твіттері написали щось про 2024 рік, і я думаю, що це більш точно. Я був би радий, якби протягом наступних кількох тижнів відбулося якесь таємне святкування, але цього не станеться.

Очікування, що старі ігри компанії можна буде зіграти по підписці з’явились в тому числі через попередній досвід Microsoft, коли вони додали чималий каталог ігор Bethesda вже через два дні після закриття угоди про купівлю, але, на жаль, цього разу так не вийшло.