Оператор Vodafone запустив новий національний тариф Vodafone Turbo за 165 грн на 4 тижні. В компанії зазначають, що в нього з 16.10.2023 по 31.03.2024 року буде включена акція, яка дозволить абонентам отримувати більший пакет послуг за вчасну сплату.

Якщо вона відбулася вчасно (мається на увазі факт оплати пакета послуг на 4 тижні у планову дату списання коштів за цей пакет послуг), то це активує послугу «TurboБезлім» з можливістю отримати 1600 хвилин на дзвінки по Україні та користуватися безлімітним 4G-інтернетом. Останній пропонується в рамках «Політики чесного користування інтернетом» оператора. У цьому тарифі вона передбачає, що безлімітний інтернет на максимально можливій швидкості доступний за умови використання не більше 40 ГБ в пакеті послуг на 4 тижні. Якщо абонент перевищив зазначену квоту, швидкість доступу до інтернету буде обмежено – до 0,8 Мбіт/с до оновлення пакета послуг на місяць.

У випадку, якщо абонент сплатив за пакет послуг на 4 тижні, проте сплата була здійснена не вчасно, то тариф запропонує базові умови:

  • Інтернет – 20 ГБ на 4 тижні;
  • Дзвінки по Україні – 800 хв, далі – безліміт у мережі та дзвінки на інші мережі по Україні – 0,60 грн/хв;
  • SMS по Україні (на всі мобільні мережі) – 50 шт. за 1,50 грн/день.

Усі абоненти стартового пакета Vodafone Turbo також зможуть скористатися послугою «Доступний роумінг», яка надає 10 ГБ трафіку та 100 хвилин для дзвінків під час перебування за межами України, а також послугу «Інтернет для другого девайсу», що дає можливість користуватися своїм пакетом 4G інтернету як на своєму смартфоні, так і, наприклад, на планшеті.

Vodafone Turbo також став другим тарифом оператора, який можна купити як у вигляді звичайного стартового пакета, як і eSIM.