Компанія Polar представили новий розумний годинник — Polar Vantage V3, який може відстежувати понад 150 видів спорту. Про це повідомляють Engadget.

Годинник коштує 600 доларів й зараз можна зробити попереднє замовлення. Відправлення розпочнуть 25 жовтня.

Vantage V3 оснащений функціями та інструментами для детального відстеження активності під час занять спортом. Наприклад Training Load Pro повідомлятиме вам про навантаження на серцево-судинну та кістково-м’язову системи під час тренувань.

Крім того, в годиннику також є функція Wrist-Based Running Power, яка обчислить скільки «сили» вам потрібно для бігу. А Energy Sources, такий собі просунутий лічильник калорій, вираховуватиме як під час тренувань використовується їжа, яку ви споживаєте.

Анонсовано новий розумний годинник за 600 доларів — Polar Vantage V3

Vantage V3 має алюмінієвий корпус та скло Gorilla Glass, 1.39 дюймовий AMOLED екран з розширенням 454х453 пікселів, захист від води WR50, Bluetooth 5.1, порт USB-C та акумулятор на 488 мАг-год, який за словами розробників, повинний видавати 140 годин роботи.

Всередині корпусу стоїть процесор з частотою 275 МГц, який, як розповідають Polar, на 129% швидший за попередню модель, 37 МБ оперативної пам’яті та сховище на 32 ГБ.