«Тиха ніч» / Silent Night – новий бойовик від легендарного Джона Ву

Студія Lionsgate та дистриб’ютор Adastra Cinema презентували український трейлер нового бойовика «Тиха ніч» / Silent Night від майстра ураганного action легендарного Джона Ву.

І хоча сюжет Silent Night не відрізняється оригінальністю, це чергова історія про помсту батька за смерть сина, це все ж таки незвичайний фільм – в ньому взагалі немає діалогів.

«Це дуже цікавий фільм. Він без діалогів. Це дозволило мені використати візуальні ефекти, щоб розповісти історію, передати почуття персонажа. Ми використовуємо музику замість мови. Цей фільм – про бачення та звук. Мені довелося використовувати нову техніку», – каже про стрічку сам Джон Ву.

Фішка фільму – саундтрек, написаний видатним Марко Бельтрамі, який працював над музикою для таких стрічок як Scream, Resident Evil, A Quiet Place, World War Z, I, Robot, Snowpiercer, 3:10 to Yuma, Logan та інші.

«Це буде геніальний хід. Джон Ву зробив неймовірну роботу, Юель Кіннаман – зірка і його гра дійсно приносить задоволення. У стрічці немає діалогів, лише музика, навколишній шум, фон, балаканина, і таке інше. Але, це все разом – приголомшливо. Я не можу дочекатись, коли ви побачите це», – каже композитор.

Головну роль у Silent Night виконав актор Юель Кіннаман, відомий за ролями у серіалах Altered Carbon та For All Mankind.

В український прокат стрічка «Тиха ніч» / Silent Night вийде вже 30 листопада 2023 р.