На Netflix вийшов мінісеріал The Witcher: Blood Origin. І не сподобався нікому

Днями на Netflix відбувся реліз мінісеріалу “Відьмак: Походження крові” / The Witcher: Blood Origin. Це своєрідний спіноф та передісторія серіалу “Відьмак”, що складається з чотирьох серій, дія якого відбувається за 1200 років до пригод відьмака Ґеральта. Потенційно The Witcher: Blood Origin міг стати дуже цікавим доповненням телевізійного всесвіту “Відьмака”… але щось пішло не так.

“Відьмак: Походження крові” — той не дуже частий випадок, коли як критики, так і звичайні глядачі були одностайні у своїй оцінці: краще б його не було. На IMDb у The Witcher: Blood Origin поточний рейтинг становить 4/10, і це вже дуже погано, проте на Metacritic у серіалу все ще гірше: зведена оцінка критиків становить 47%, глядачів… 0,7/10. І нарешті, на Rotten Tomatoes ситуація аналогічна Metacritic: 33% у критиків та 10% у глядачів.

Поки що Netflix не повідомляв, чи збирається він знімати другий сезон, але з огляду на таку реакцію на перший — малоймовірно, що ми побачимо продовження The Witcher: Blood Origin. Схоже, що й на краще.