Під час презентації Zoomtopia 2023, компанія анонсувала власний модульний робочий простір зі штучним інтелектом — Zoom Docs. Реліз платформи планують на 2024 рік.

Zoom Docs, разом з клієнтами пошти та календаря, які компанії запустила минулого року, є черговим кроком зі створення альтернативи Office 365 та Google Workspace. Однак поки що новий сервіс годиться більше для планування та створення нотаток, аніж для серйозних задач та роботи з великими таблицями чи документами.

Побудований довкола Zoom AI Compaion, Docs надасть користувачам можливість підсумовувати зустрічі, чати та всю інформацію, доступну всередині нового робочого простору. Користувачі також матимуть змогу створювати таблиці та відстежувати прогрес проєктів.

Zoom запускають власний робочий простір Zoom Docs зі штучним інтелектом

На відмінну від Google та Microsoft, Zoom поки що не збираються стягувати додаткову плату за користування їх штучним інтелектом. AI Companion вже включений в підписку компанії, ціна якої складає мінімум 150 доларів на рік. Однак про те, чи входитиме Docs до цієї підписки, чи вимагатиме додаткової оплати, поки не розповіли.