Spotify дарує власникам підписки Premium 15 годин безплатного прослуховування аудіокниг на місяць. Про це повідомляє Engadget із посиланням на компанію.

З 4 жовтня преміум-підписники матимуть доступ до понад 150 тис. аудіокниг без додаткової плати. Наразі йдеться про користувачів Spotify у Великій Британії та Австралії. Але згодом цього року таку можливість отримають й абоненти в США.

«Ми віримо, що пропонуючи персоналізовану музику, подкасти та аудіокниги на одній платформі, ми надаємо вам чудовий спосіб зв’язатися з вашими улюбленими виконавцями, подкастерами, творцями та авторами – і все це в одному місці», – пояснили у Spotify.

Пропозиція виглядає напрочуд цікаво, але й не менш підступно. Річ у тім, що коли в користувачів закінчаться безплатні 15 годин, їм запропонують заплатити ще $11 за наступні 10 годин. Але це дорожче порівняно з сервісом Audible, який коштує $8 на місяць та не має ліміту на прослуховування.

Між тим, користувачі Spotify зможуть придбати окремо будь-яку книгу з бібліотеки стримінгу, тож необхідності платити за додаткові години не буде.

Недавно повідомлялося, що Spotify запускає нову соціальну функцію. Вона називається Spotify Jam та дозволяє користувачам створювати спільний плейліст.