Пам’ятаєте автомобіль Suzuki Swift, який колись був шалено популярний в Україні? Зараз він у нас не продається, проте нові генерації моделі постійно виходять. Й ось чергове підтвердження – концепт Suzuki Swift, що вже виглядає майже готовою серійною моделлю. До речі, він і має невдовзі відправитись у серійно виробництво – орієнтовно з 2024 року.

Візуально здається, що вже існуючий автомобіль Suzuki Swift (червоний) та новий концепт Suzuki Swift (синій) дуже схоже. Однак придивіться уважно – все інше: решітка радіатора, форма капота, передні крила, задні дверцята з ручкою, змінені ліхтарі…

Диво, як багато може розповісти про дизайн лише кілька світлин! Проте, нажаль, вони нічого не може розповісти силовий агрегат. Лише відомо, що під капотом буде двигун внутрішнього згорання – можливо гібрид, проте модель Suzuki Swift точно не переходить на електропривод.

Новий хетчбек Suzuki Swift має стати головною новинкою компанії на майбутньому японському автосалоні, що розпочнеться вже наприкінці поточного місяця. Тоді ж стане відомо більше деталей – про конструкцію автомобіля, його двигун тощо.