Phantom Liberty стане останнім великим доповненням до Cyberpunk 2077. Про це геймдиректор Гейб Аматанджело сказав в інтерв’ю PC Gamer.

«Update 2.0 та Phantom Liberty – останні великі оновлення. Ми зробимо для гри щось ще, але це останні великі оновлення, – підтвердив Аматанджело. – Далі Cyberpunk 2 або Project Orion, чи як би ми його не назвали наприкінці».

Попри те, що Cyberpunk 2077: Phantom Liberty повернув гравців у гру, демонструючи найкращі показники онлайн з часів релізу оригіналу та отримує досить позивні рейтинги (Steam-рейтинг – 87/100, Metacritic – 89/100), автори вирішили зупинитися. Їх можна зрозуміти, розробка Cyberpunk 2077 почалася понад 10 років тому, ще у 2012 році, тож треба рушати далі.

Шкода, бо свого часу Witcher 3 отримав два дуже крутих великих доповнення – Hearts of Stone та Blood & Wine. Спочатку два доповнення планувалися і для Cyberpunk 2077. Але важкий старт гри, час та гроші, витрачені на доведення гри до приємного стану, змусили CD Projekt відмовитися від цих планів.

Щодо сиквелу, то говорити про нього ще зарано. Поки що CD Projekt не назвала навіть часовий період всесвіту Cyberpunk, у якому будуть розгортатися події нової гри. Чи це прямий сиквел, умовно кажучи, Cyberpunk 2078, чи це Cyberpunk 2045, тому що саме цей часовий період описує остання редакція правил настільної гри – Cyberpunk Red. Тож чекаємо новин.