Середньобюджетна модель Sennheiser Accentum отримала майже флагманські можливості при вдвічі меншій вартості

Бездротові навушники продовжують доволі повільну, проте все одно якісну еволюцію. Так, модель Sennheiser Accentum вже може запропонувати деякі флагманські можливості, при цьому вартує половину від Momentum 4.

І Sennheiser Accentum зовні дуже схожі, хоча й мають простіше оздоблення. При цьому рівень комфорту навряд буде якимось чином відрізнятися. А як ми встигли переконатися на власному досвіді, Momentum 4 є дуже вдалою моделлю.

Щоправда, деякі характеристики новинки все ж поступаються топовій пропозиції виробника, але цінник має компенсувати такі розбіжності. Sennheiser Accentum дісталися менші 37-міліметрові динаміки (а не 42-, як в Momentum 4). Проте виробник все одно наголошує на «схожому звучанні» з флагманом.

Також ця модель має підтримку роботи з фірмовим застосунком Smart Control, який дозволить налаштувати звук за допомогою 5-полосного еквалайзера, а також запропонує підготовлені виробником пресети. 

Разом із цим Accentum мають Bluetooth 5.2, який забезпечить підтримку aptX HD (576 кбіт/с), а у випадку з iPhone — SBC та AAC. Підтримка multipoint-з’єднання теж на місці й контролюється застосунком. За необхідності навушники можна під’єднати до джерела звуку й дротовим шляхом через USB-C.

Для розмов навушники мають два мікрофони, які повинні «боротися» з вітром під час спілкування на вулиці, а також підтримують додаткові налаштування голосу.

Вказана автономність теж не розчаровує. Тоді як флагманська модель передбачає 60 годин роботи, Sennheiser Accentum має запас у 50 годин на одному заряді. Для порівняння, Sony WH-1000XM5 з увімкненим шумозаглушенням працюють 30 годин, а AirPods Max — 20. При цьому за 10 хвилин заряджання Accentum можуть поповнити запас батареї на п’ять годин роботи.

Вартість Sennheiser Accentum в США складає $180, а в продаж модель надійде вже 4 жовтня. Інформації про рівень ціни та доступність в Україні поки що немає.