Компанія MSI оголошує перший дроп «лімітованої серії» – відеокарти MSI GeForce RTX 4060 GAMING X 8G NV EDITION. Це знаменує народження нової концепції, яка має на меті представити особливі версії найкращих продуктів MSI.

Не втрачайте можливості бути унікальними

Як найкраща у своєму класі мейнстрімна відеокарта для ігор із роздільною здатністю 1080P, GeForce RTX 4060 ідеально підходить для цього першого «дропу». Грайте, стриміть, творіть, а нова  MSI GeForce RTX 4060 GAMING X 8G NV EDITION дозволить вам отримувати максимум задоволення від сучасних ігор та програм з ультраефективною архітектурою NVIDIA Ada Lovelace. Насолоджуйтеся реалістичнішим геймінгом із трасуванням променів і DLSS 3, а також прискорюйте свій творчий процес і підвищуйте продуктивність за допомогою NVIDIA Studio.

MSI анонсує GeForce RTX GAMING X 8G NV EDITION, перший дроп із «лімітованої серії»

Цей «дроп» в особливій колірній гамі NVIDIA GREEN та з додатковим RGB на бокових панелях і корпусі – перша можливість для ентузіастів та геймерів продемонструвати свою унікальність.

Лише 6 000 екземплярів на весь світ

Буде виготовлено лише 6000 одиниць, 48 буде доступно в Україні! Першу відеокарту лімітованої серії можна придбати лише в магазинах Artline, Telemart та COMPX за ціною 15699 ГРН. Як ви помітили, великої різниці в ціні зі звичайною MSI GeForce RTX GAMING X 8G немає! Тому кожен бажаючий може дозволити собі товар «Лімітованої Серії».

Екологічний підхід

Оскільки інноваційність – це не лише продуктивність і технології, компанія MSI вирішила, що ця серія стане першим етапом реалізації її нового екологічного підходу. Дана лімітована відеокарта постачатиметься в екологічно чистому пакуванні з використанням лише необхідної кількості захисної плівки та інших матеріалів.

Відкрийте для себе перший дроп лімітованої серії