Amazon під час щорічного осіннього заходу представила оновлення розумних окулярів Echo Frames із голосовим помічником Alexa. Про це повідомляє Engadget.

Одна із переваг цих окулярів – подовжена тривалість автономної роботи. Тепер Echo Frames можуть відтворювати до шести годин медіа на одному заряді акумулятора.

Крім того, виробник покращив якість звуку. Завдяки новому динаміку та «аудіоархітектурі відкритого вуха» звук буде чіткішим та збалансованим, а кількість спотворень зменшиться.

Нові Echo Frames підтримують підключення до двох пристроїв, тому користувачі зможуть легше перемикатися між кількома джерелами звуку. Також в окулярах з’явилася функція фільтрації сповіщень під назвою VIP-фільтр – вона надає пріоритет лише найбільш важливим сповіщенням.

Amazon представила оновлені розумні окуляри Echo Frames. Чим вони особливі?

Дизайн Echo Frames також оновлено. Оправа стала на 15% тоншою та виглядає менш громіздкою. Більш того, тепер вона більше схожа на звичайні окуляри, а не на технологічний девайс. Echo Frames виконані в семи різних стилях. До дизайну також долучився відомий бренд Carrera.

Вартість нових Echo Frames стартує від $270, а моделі Carrera коштуватимуть $390. Компанія не повідомила, коли вони надійдуть у продаж. Але пропонує підписатися на сповіщення про попереднє замовлення.