Banishers: Ghosts of New Eden – детальний трейлер про особливості гри

Студія Don’t Nod та видавець Focus Entertainment презентували великий трейлер action/RPG Banishers: Ghosts of New Eden, який розповідає про геймплей та особливості гри.

Нагадаємо, Banishers: Ghosts of New Eden – це історія двох мисливців на примар у Північній Америці часів колонізації. Жінку Антеа Дуарте смертельно ранять в одній з місії й вона сама стає примарою. Її партнер Ред МакРейт намагається знайти спосіб допомогти коханій.

Новий трейлер розповідає про передісторію гри; людей та примар, яких вони зустрінуть під час подорожі; важливість виборів, які будуть робити головні персонажі; особливості рольової та бойової системи гри. Взагалі-то, судячи з ролика, Banishers: Ghosts of New Eden нагадує такий собі The Witcher у XVII сторіччі в Америці.

Нагадаємо, Banishers: Ghosts of New Eden розробляє французька студія Don’t Nod – автори таких цікавих ігор, як Remember Me, Life Is Strange, Vampyr та Life Is Strange 2. Видавець – французька Focus Entertainment, який серед іншого видавав і російську Atomic Heart.

Banishers: Ghosts of New Eden має вийти на Windows ПК в Steam, PlayStation 5 та Xbox Series X|S вже 7 листопада 2023 р.