Компанія Nissan нещодавно представила спеціальну версію свого пікапа, який нагадує нам про «тепле лампове» минуле 1980-х років. Адже новинка Nissan Frontier Hardbody цілком та повністю наслідує стилістику автомобіля Nissan Hardbody 40-річної давнини.

Головною окрасою автомобіля Nissan Frontier Hardbody є дуга в кузові та 3-спицеві колісні диски з 17-дюймовими А/Т-ешними шинами. Проте також варто відзначити чорний передній бампер та численні наліпки: на дверцятах, на капоті тощо. Вийшло й справді доволі стильно та схоже на оригінал – можете порівняти самі.

Але будь-яких технічних змін немає. Пікап Nissan Frontier Hardbody побудовано на основі середньої комплектації Nissan Frontier – наприклад, тут присутня подвійна кабіна та повний привод (базові версії пікапа мають коротку кабіну та задній привод), а в салоні передбачений 8-дюймовий центральний дисплей. Під капотом Nissan Frontier Hardbody встановлено 310-сильний 3,8-літровий бензиновий V6 у парі з 9-ступеневим «автоматом».

Вартість такого стилізованого пікапа Nissan Frontier Hardbody на ринку США складає близько $41 тис., проте базові версії Nissan Frontier стартують з відмітки трошки мене $30 тис. Але через кілька років такі автомобілі істотно дешевшають зі зрозумілих причин – й тоді вони можуть з’явитись у нас. Хотіли б побачити такий «тепло-ламповий» Nissan Frontier Hardbody в Україні?