Аркадні автоперегони The Crew Motorfest від Ubisoft / Ubisoft Ivory Tower вийшли на Windows ПК, PlayStation 4/5 та Xbox One / Xbox Series X|S. З цієї нагоди розробники презентували Live action трейлер гри.

З 14 по 18 вересня гру можна спробувати безплатно. Пробний період складає 5 годин і гравець може навіть експортувати в The Crew Motorfest свій гараж з The Crew 2 (це дійсно працює!). Після закінчення trial у разі покупки гри увесь прогрес можна буде перенести.

Нагадаємо, замість усієї території США, як в The Crew та The Crew 2, в The Crew Motorfest автори вирішили ретельно відтворити лише один невеликий острів – острів Оаху архіпелагу Гаваї. Той самий, на якому відбувалися події першої Test Drive Unlimited. Деякі дороги та місця викликають стійке дежа вю.

Автопарк гри значно розширився: в The Crew Motorfest буде понад 600 авто, плюс невелика кількість літаків та катерів, як і у попередніх іграх.

Пробну версію The Crew Motorfest для ПК можна завантажити з Ubisoft Store чи Epic Games Store. Вартість повної стандартної версії гри на цих платформах – 1 519 грн.