Український медіасервіс MEGOGO підписав багаторічну ліцензійну угоду з Warner Bros. Discovery на показ серіалів HBO та MAX. Про це повідомляє пресслужба української компанії.

Угода передбачає показ усіх нових релізів HBO та MAX, а також повернення серіалів, які вже були на платформі. Серед них «Дім дракона», «Ейфорія», «І просто так» та «Білий лотос». Крім того, отримано ексклюзивні права на нові серіали, прем’єра яких відбулася у 2023 році, зокрема «Останні з нас», «Ідол», «Любов і смерть» та «Замкнуте коло».

Угода також надає MEGOGO доступ до повної бібліотеки HBO, включно з ексклюзивними правами в Україні на такі серіали, як «Гра престолів», «Клан Сопрано», «Дроти» та «Чорнобиль».

Крім того, медіасервіс придбав права та активно інвестує в озвучення фільмів і серіалів, які не мають українського перекладу. Локалізацією займається власна студія озвучення MEGOGO Voice. Також медіасервіс залучив українські студії «Так Треба Продакшн», «Еники-Беники», «Sunnysiders» та інші, щоб у найкоротші терміни перекласти весь обсяг контенту.

«Наша мета – 100% контенту HBO українською мовою, і ми активно над цим працюємо. Наразі MEGOGO є найбільшим замовником українського дубляжу та озвучування на ринку, максимально завантажуючи роботою студії. Сподіваємося та працюємо для того, щоб уже через півроку весь каталог НВО мав українські доріжки», – сказав СЕО та засновник MEGOGO Володимир Боровик.

Бібліотеку НВО можна переглянути за передплатою «Максимальна» та в окремій передплаті НВО за 249 грн.