Компанія Kinomania, яка є офіційним дистриб’ютором Warner Bros. Pictures, показала перший український трейлер майбутнього фільму «Аквамен і загублене королівство» / Aquaman and the Lost Kingdom.

Трейлер показує події, які відбуваються за кілька років після фіналу першого фільму. Також він краще розкриває раніше анонсований сюжет. Згідно з ним, Аквамену доведеться боротися із Чорною Мантою, який прагне помститися за смерть батька. Ворог використовує міць міфічного Чорного Тризуба, який пробуджує давню зловісну силу. Щоб здобути перемогу, Аквамен звертається по допомогу до свого ув’язненого брата Орма.

Режисером пригодницького екшну став Джеймс Ван («Форсаж 7», дилогія «Закляття», «Аквамен»). Головні ролі у фільмі виконали Джейсон Момоа («Форсаж Х», «Аквамен»), Патрік Вілсон (трилогія «Закляття», «Аквамен»), Яг’я Абдул-Матін II («Аквамен», «Матриця: Воскресіння»), Ніколь Кідман («Аквамен») та інші. В Україні стрічка має вийти в прокат 21 грудня.

Нагадаємо, що перший фільм під назвою «Аквамен» вийшов у прокат в грудні 2018 року. Він зібрав у світовому прокаті $1,15 млрд.