Nokia, і не тільки: у фінської HMD Global з’явиться власний бренд смартфонів

HMD Global, фінська компанія, яка протягом останніх шести років випускає смартфони під брендом Nokia, планує розширити свою діяльність та почати випуск смартфонів під власним брендом HMD.

Про це повідомив Жан-Франсуа Баріль, співзасновник, голова правління та генеральний директор HMD Global, на своїй сторінці в LinkedIn. Баріль підкреслив, що смартфони HMD і Nokia продовжать співіснувати на ринку, і що компанія планує співпрацю з новими партнерами.

«Я радий оголосити про важливу віху в розвитку HMD – ми створюємо власний бренд HMD. Ви можете очікувати на нове портфоліо мобільних пристроїв під брендом HMD, а також пристроїв Nokia та співпрацю з новими цікавими партнерами» – повідомив генеральний директор HMD Global.

HMD Global стверджує, що є «найбільш швидкозростаючим виробником 5G-смартфонів з року в рік» і лідером у сфері сталого розвитку, зокрема, завдяки випуску смартфонів Nokia, що підлягають самостійному ремонту.

«У поєднанні з непохитним прагненням надавати високоякісні та доступні мобільні пристрої споживачам по всьому світу, кожен з нас в HMD з нетерпінням чекає на наше майбутнє — створення інноваційних продуктів, які витримують навантаження, зменшують кількість електронних відходів, допомагають людям довше користуватися своїми мобільними пристроями та роблять позитивний вплив на планету» – написав Жан-Франсуа Баріль у своєму повідомленні.

Генеральний директор HMD Global не розкрив деталей щодо майбутнього бренда та смартфонів, тож очікується, що більше деталей з’явиться протягом найближчих тижнів.