Компанія Geely є власником Volvo та Polestar, а нещодавно ще й придбала виробника смартфонів Meizu. Тож чому б не поєднати ці активи?

CEO Polestar Томас Інгенлат повідомив, що його компанія випустить власний смартфон у грудні цього року. Це буде преміальний пристрій, створений Meizu. Втім, девайс не буде конкурувати з топовими гравцями в індустрії.

Натомість Інгенлат хоче використовувати смартфон, як додаткову особливість електрокарів Polestar, яка буде відрізняти їх від інших. Він прагне створити досвід для користувачів, коли синхронізація між смартфоном і автомобілем буде відбуватись безшовно. “Коли у вас є можливість поєднати ці два світи, без якихось меж… тоді ви отримаєте насправді безшовний перехід.”, – відзначив Інгенлат. “У мене досі, знаєте, виникають проблеми з відображенням SMS-повідомлень”, – додав CEO Polestar, підкреслюючи певне розчарування від нинішних технологій.

Поки що немає деталей про смартфон Polestar та про те, чи буде він доступний за межами Китаю. Якщо ж на пристрої буде встановлена система Flyme від Meizu, цілком можливо, в майбутньому електрокари Polestar отримають систему Flyme Auto на китайському ринку.

До слова, ще один виробник електромобілів, Nio, теж планує випустити власний смартфон. Щобільше, його презентація відбудеться вже 21 вересня – через тиждень після анонсу нового кросовера Nio EC6.