Vodafone запустив швидкий віддалений перехід із передплаченої форми обслуговування на контрактну. Зробити це можна у застосунку My Vodafone з використанням застосунку «Дія», повідомила пресслужба компанії.

«Для переходу на контрактний тариф потрібно обрати функцію «Порівняти тарифи», перейти у контрактні та обрати зручний для себе. Після вибору тарифу майбутні контрактні абоненти надають цифрову копію ID-картки через застосунок Дія та можуть підписати договір просто в застосунку My Vodafone», – йдеться в повідомленні.

У Vodafone також нагадали, що контрактні тарифи мають зазвичай більше наповнення за ту саму ціну, що пропонують тарифи передплати. Також нові користувачі контрактних тарифів отримують додаткову знижку на вартість тарифу протягом 3-6 місяців.

«Суттєвою перевагою контрактних тарифів є можливість залишатись на зв’язку навіть якщо кошти на рахунку закінчились і оплатити послуги після їх використання. Також контрактна форма обслуговування забезпечує кращий захист номера від можливих посягань мобільних шахраїв», – додали в компанії.

Нагадаємо, що віднедавна Vodafone зробила доступною швидку заміну SIM на eSIM у застосунку My Vodafone. Завантажити My Vodafone можна в Play Market, App Store та в Huawei AppGallery.