Українська кіберспортивна компанія Maincast, яку заснував відомий коментатор Віталій v1lat Волочай, кіберспортивний клуб NAVI, розробники гри S.T.A.L.K.E.R. 2 GSC Game World та благодійний фонд MK Foundation передали 100 вантажних бусів Volkswagen Transporter на потреби Збройних сил України.

«Перш за все, хочу висловити подяку, від усієї нашої команди, кожному та кожній, хто боронить нашу країну. Ми прекрасно усвідомлюємо завдяки кому ми маємо можливість працювати та розвивати український кіберспорт. Ми продовжуємо підтримувати ЗСУ та робити ще більше благодійних ініціатив» – розповів Віталій Волочай.

GSC Game World, NAVI та кіберспортивна компанія Maincast передали 100 авто Volkswagen Transporter на потреби ЗСУ

«Війна триває, і ми мусимо допомагати так, як можемо, навіть якщо інколи буває складно. Нова партія машин, що відправляється на фронт, точно стане в нагоді військовим під час виконання бойових завдань, під час звільнення України. Пишаємось, що маємо можливість допомогти тим, кому сьогодні це потрібно найбільше. Разом з вами продовжимо робити це стільки, скільки буде необхідно.” – прокоментували подію розробники S.T.A.L.K.E.R.

Авто вже відправили на фронт для виконання бойових завдань. Перед відправкою усі буси пройшли технічне обслуговування та були пофарбовані.