Користувач Twitter з ніком Silent звернув увагу на те, що версія гоночної аркади Midnight Club II (2003) від Rockstar Games, яка продавалася у Steam – це зламана версія гри від Razor 1911, про що прямо вказано у файлах гри.

На думку деяких журналістів, сталося це через те, що Rockstar не змогла або не захотіла видалити з Midnight Club II старий DRM, який був у грі з 2003 року. Не виключено, що за давністю років компанія втратила, чи вже не може працювати з вихідними файлами гри, щоб видалити DRM.

Іронічно, але це вже не перший випадок, коли Rockstar намагається продавати зламані ігри в Steam. Раніше компанія робила те ж саме з Manhunt та Max Payne 2.

Зараз Midnight Club II вже недоступна у Steam. Ба більш, компанія видалила гру ще 2 вересня 2023 р., тоді як Silent звернув увагу на мітку Razor 1911 лише 3 вересня. Щось у цій історії трохи не сходиться.

Midnight Club II – це гоночна аркада від Rockstar San Diego, яка вийшла у 2003 році на PlayStation 2, Xbox та Windows ПК. Згідно з Metacritic, гра отримала досить високі оцінки, хоча культове видання Edge буквально розгромило гру.