Компанія Logitech представила нову механічну ігрову клавіатуру Logitech G Pro X TKL Lightspeed. Вона доступна у трьох кольорах (чорному, білому та рожевому) і постачається з трьома різними типами перемикачів: лінійним GX Red, тактильним GX Browns та клікабельним GX Blues.

Logitech G Pro X TKL Lightspeed – бездротова механічна клавіатура з RGB підсвіткою

Pro X TKL Lightspeed пропонує кілька варіантів підключення. Вона може підключатися бездротовим способом за допомогою донгла Lightspeed від Logitech, який забезпечує частоту опитування 1000 Гц для швидшого відгуку порівняно з частотою опитування Bluetooth 125 Гц. Крім того, клавіатуру можна під’єднати через дротовий порт USB-C, який також забезпечує частоту опитування 1000 Гц.

На відміну від своєї попередниці, Pro X 2019 року, нова клавіатура не має перемикачів з можливістю гарячої заміни. Однак вона пропонує розкладку без цифрового блока для компактнішого дизайну, елементи керування мультимедіа та регулятор гучності. Клавіатура сумісна з екосистемою освітлення Lightsync RGB від Logitech і має подвійні клавішні ковпачки PBT.