Нарешті це сталося – світ побачив оновлений електричний седан Tesla Model 3, який завжди був одним з бестселерів компанії та доволі масовою моделлю. Покращення виявилось комплексним: змінився дизайн, салон, техніка. Й перше, що одразу привертає увагу – нова зовнішність, особливо передня частина.

Відтепер електромобіль Tesla Model 3 має нові вузькі фари та новий передній бампер, що помітно змінило «обличчя» електричного седану. Також оновлено форму ліхтарів та кришки багажника, пропонуються нові 18- та 19-дюймові колісні диски тощо.

Всередині змін також чимало. Наприклад, електромобіль Tesla Model 3 отримав збільшений 15,4-дюймовий центральний дисплей (раніше був 15-дюймовий) та додатковий 8-дюймовий дисплей для задніх пасажирів. Салон прикрашає контурне підсвічування, а нове кермо пропонує кнопки включення вказівників поворотів.

Компанія поки не розкриває всі технічні зміни новинки Tesla Model 3, проте вже відомо про збільшення запасу ходу на 11-12% відносного минулого. Отже, стандартна версія має проїжджати до 554 км, а модифікація Long Range – й взагалі до 677 км.

Більше детальна технічна інформація буде оприлюднена згодом, як і показники версії Performance. Але схоже, що новинка Tesla Model 3 знову прагне задавати рівень, на який мають рівнятись конкуренти.