Прем’єри осені – що Netflix готується показувати глядачам

Netflix активно готується до нового сезону. Стримінговий сервіс показав прев’ю кінематографічних новинок, які слід очікувати вже цієї осені. Традиційно кожен глядач зможе обрати щось цікаве саме для себе. Але погляньте на стрічки, які потенційно привернуть увагу кожного глядача.

«Граф» / El Conde

Більшість людей знають Авґусто Піночета як давно померлого колишнього диктатора Чилі, чиє 17-річне правління ознаменувалося тисячами санкціонованих державою вбивств і жорстоким придушенням його політичних ворогів. Але у фільмі «Ель Конде» режисера Пабло Ларрейна Піночет – це 250-річний вампір. Дата прем’єри: 15 вересня.

«Діти шпигунів: Армагеддон» / Spy Kids: Armageddon

Коли маніакальний розробник відеоігор випускає підступне шкідливе програмне забезпечення, яке дає йому контроль над усіма технологіями на землі, єдиними людьми, здатними все виправити, виявляються діти найталановитіших шпигунів світу. Дата прем’єри: 22 вересня.

«Чудова історія Генрі Шугара» / The Wonderful Story of Henry Sugar

Заснована на оповіданні Роальда Даля, нова робота Веса Андерсона розповідає історію чоловіка на ім’я Генрі Шугар, який хоче розвинути в собі містичні здібності, щоб досягти успіху в азартних іграх. Дата прем’єри: 27 вересня.

The Devil on Trial

Новий документальний фільм режисера Крістофера Голта заглиблюється в деталі судового процесу над Арне Шайєнном Джонсоном – першого і єдиного випадку, коли демонічна одержимість була використана як захист у справі про вбивство. Дата прем’єри: 17 жовтня.

«Сестра Смерть» / Sister Death

У новому фільмі жахів іспанського режисера Пако Плаза йдеться про життя молодої жінки на ім’я Нарциса, яка має низку дивних здібностей, і намагається тримати їх при собі. Але коли вона приїжджає викладати в колишньому монастирі, перетвореному на школу для дівчаток, яка, як виявляється, страждає від надприродних явищ, вона виявляється втягнутою в жахливу боротьбу за своє життя. Фільм ще не має точної дати релізу.

«Вбивця» / The Killer

Фільм розповідає похмуру історію професійного вбивці, чий слабкий зв’язок з реальністю починає вислизати ще більше та призводить до того, що він порушує свій особистий кодекс.  Це ставить під серйозну загрозу його плани щодо виходу на пенсію. Фільм вийде на екрани кінотеатрів 27 жовтня 2023 року, а потім дебютує на Netflix 10 листопада 2023 року.

«Лео» / Leo

У новій анімаційній комедії режисерів Роберта Маріанетті, Роберта Шмігеля та Девіда Вахтенгайма Адам Сендлер озвучує Лео, 74-річного ящера. Після десятиліть життя в неволі Лео вирішує здобути свободу, коли дізнається, що йому залишилося жити лише рік. Дата прем’єри: 21 листопада.

Family Switch

Режисер фільму занурюється в життя емоційно віддаленої родини, яка після випадкової зустрічі з ворожкою міняється тілами в дуже важливий день. Дата прем’єри: 30 листопада.

«Гурт Арчі» / The Archies

Режисерка й продюсерка Зоя Ахтар і продюсерка Ріма Каґті пропонують нову інтерпретацію популярних коміксів про Арчі в мюзиклі, дія якого відбувається в Індії 1960-х років. Дата прем’єри фільму ще не визначена.

«Ілюзія безпеки» / Leave the World Behind

Нова драма режисера Сема Есмейла розповідає історію про те, як ідилічна відпустка сім’ї раптово переривається, коли вони зустрічають пару незнайомців. Дата прем’єри: 8 грудня.

«Втеча з курника: Світанок наггетсів» / Chicken Run: Dawn of the Nugget

Після втечі з ферми місис Твіді Роккі та Джинджер найменше хочуть, щоб їх турбували люди або щоб їхня донька Моллі була втягнута в людське божевілля. Але коли курчата дізнаються, що їхній вид зіткнувся із загрозою на материку, тріо виявляється втягнутим у ще одну пригоду – не заради слави, а заради порятунку курячого роду. Дата прем’єри: 15 грудня.

«Rebel Moon. Частина 1: Дитя вогню» / Rebel Moon — Part One: A Child of Fire

Новий епічний фільм режисера Зака Снайдера перенесе вас у далекі краї дивної галактики, де мирні колонії, що живуть на межі існування, борються разом із принцесою-воїном із легенди, щоб звільнитися від гнітючої тиранічної монархії. Дата прем’єри: 22 грудня.