«Бунтівний місяць» / Rebel Moon отримає режисерську версію з рейтингом 18+

Зак Снайдер, режисер «Бунтівний місяць» / Rebel Moon, розповів, що режисерська версія фільму буде на годинну довшою та матиме віковий рейтинг 18+. Про це пишуть Entertainment Weekly.

Обидві частини науково-фантастичної космічної пригоди матимуть режисерські версії, і, як розповів сам режисер, вони будуть набагато жорстокішими. Також за словами Зака Снайдера, додаткова годинна у режисерські версії кардинально змінить деякі сцени.

Крім того, Снайдер також розповів, що розширені версії планували з самого початку, адже подібні проєкти дозволяють режисеру показати своє бачення повністю, при цьому даючи глядачам вибір, як саме вони хочуть подивитися фільм.

«Це був перший раз, коли я міг зняти фільм і спланувати його. Це рішення було прийняте не через те, що я сварився з ними на кшталт: «Добре, ви не хочете робити те, що хочу. Чи можу я принаймні випустити версію на DVD?» Ми прийняли це рішення разом», — каже Снайдер.

Прем’єра першої частини «Бунтівний місяць» / Rebel Moon з підзаголовком  «Дитя вогню» / A Child of Fire відбудеться на Netflix 22 грудня, в той час, як дату релізу режисерської версії поки не розголошують, однак вона також з’явиться на стримінговій платформі.