WordPress, компанія, яка існує вже 20 років, тепер продає 100-річні плани для доменів. Це означає, що блог або вебсайт цілком вірогідно може пережити свого власника. Про це пише TechCrunch.

У своєму блозі компанія оголосила, що план ідеально підходить для сімей, які хочуть зберегти свою історію в інтернеті, а також для засновників, які прагнуть задокументувати шлях своєї компанії.

Вартість незвичного плану складає $38 тис. одноразово. За це WordPress надасть домен зі 100-річною реєстрацією, автоматичне резервне копіювання на кілька серверів і інтернет-архів, розширені інструменти володіння та хостингу, а також цілодобову підтримку.

Однак компанія не уточнює, як планує оновлювати домени та резервні копії відповідно до постійно мінливого інтернет-ландшафту або що станеться з доменами, якщо компанія вирішить закрити програму.

Нагадаємо, що WordPress намагається адаптуватися до сьогоднішніх реалій та запустити нові продукти. Приміром, у червні компанія запустила штучний асистент для написання текстів, щоб допомогти користувачам із процесом написання.