Найкращі світові розробки презентуються на топ-івентах, які збирають мільйони відвідувачів з усіх країн. Серед учасників не тільки відомі світові бренди, а й В-бренди демонструють на широкий загал свої розробки. У 2023 році серед експонентів можна зустріти й KIVIміжнародний бренд, що походить з України, анонсував свою участь у шоу IFA.

Отже, зберігайте графік великих світових торгових шоу, щоб першими побачити новітні розробки Smart TV та іншої споживчої електроніки:

1-5 вересня 2023

Які світові шоу покажуть новинки споживчої електроніки? Календар виставок 2023/24

IFA Berlin 2023 (Internationale Funkausstellung) – міжнародна виставка побутової електроніки, яку вперше провели ще в 1924 році. Зараз «берлінське радіошоу» є однією з найбільш відвідуваних галузевих подій, на якій мають за честь представляти свої новинки найбільші бренди.

Вдруге бере участь у берлінській виставці IFA зі своїми розробками й KIVI — компанія, заснована 2016 року в Києві, яка виробляє Smart-телевізори.

Цього року на стенді KIVI абсолютно нові продукти: Smart-телевізори, розроблені для дитячої та кухні, а також базова лінійка телевізорів KIVI 2024 року із супутніми аксесуарами.

У 2022 році бренд KIVI провів глибинне дослідження споживацької поведінки, з якого отримав цінний інсайт: понад 90% покупців телевізорів точно знають ще до моменту вибору певної моделі, в якій кімнаті буде стояти майбутній телевізор. А значить, можливо зробити пристрої більш функціональними відповідно до особливостей кімнати, де розміститься TV. Бренд не розкриває «фішки» новинок, але обіцяє анонсувати продукти незабаром.

Виставка IFA 2023 в Берліні працюватиме 1-5 вересня 2023 року з 10:00 до 18:00.

9-12 січня 2024

Які світові шоу покажуть новинки споживчої електроніки? Календар виставок 2023/24

CES — це найпотужніша технічна подія у світі, полігон для проривних технологій і глобальних інновацій.  Серед учасників, які беруть участь у виставці щороку – технологічні гіганти, виробники контенту, виробники та постачальники обладнання і комплектуючих для технологічної сфери.

Особлива увага на CES приділяється технологічним розробкам, які згодом опиняться в кожному домі в продуктах світових виробників, тому радимо слідкувати за перебігом CES, щоб знати майбутнє технологій.

26-29 лютого 2024

Які світові шоу покажуть новинки споживчої електроніки? Календар виставок 2023/24

MWC (Mobile World Congress) – напевне, найбільший у світі захід, присвячений мобільним технологіям, контенту та гаджетам. Найсвіжіші пристрої та розробки зазвичай презентують світовій спільноті саме на MWC в Барселоні. В наступному році, як і завжди, очікуємо новинки від виробників електроніки та новини про інвестиції від стартапів.

Дуже ефективним став конгрес для українських стартапів у 2023 році. Майже кожна з восьми компаній, які відправилися від України в Барселону, повернулися із потенційними клієнтами та інвесторами.

4-7 червня 2024

Які світові шоу покажуть новинки споживчої електроніки? Календар виставок 2023/24

COMPUTEX – величезна виставка, яка об’єднує професіоналів технологічної галузі зі всього світу, а особливу з Азійського регіону. Сам захід проходить в столиці Тайваню місті Тайбей, збираючи сотні тисяч гостей. Спеціалізація виставки – високі технології та передові розробки у сфері комп’ютерних обчислень, штучного інтелекту та створення комплектуючих. Саме з новинок, які представляються на COMPUTEX, створюються новинки споживчої електроніки.