Ось як цікаво виходить: пікап Ford F-150 Lightning – це електрична версія звичного пікапу Ford F-150; відповідно, Ford F-150 Lightning Platinum Black – це спеціальна версія Ford F-150 Lightning. Тобто, такий собі «подвійний ексклюзив»!

Який ось щойно створила компанія Ford. Хоча обійшлось без особливої вигадки: відповідно до назви електромобіля Ford F-150 Lightning Platinum Black, тут панує чорний колір – кабіна та кузов, колісні диски, оформлення салону. Щоправда, використана не звичайна чорна фарба, а матова. Й це додає «цікавості» новинки!

Адже це перший випадок для компанії Ford, коли у заводських умовах виготовляється нова модель з матовим покриттям – і так вшанували саме електричний пікап Ford F-150 Lightning Platinum Black. Заодно для нього не пошкодували оснащення: чорні 22-дюймові колісні диски, висувні підніжки з електроприводом (звісно також чорного кольору!), панорамний тонований скляний дах для доступу сонця в салон.

До речі, салон новинки Ford F-150 Lightning Platinum Black також отримав повністю чорне забарвлення та максимально якісні матеріали оздоблення: шкіра NIRVANA, декор з алюмінію, «номерні» таблички лімітованої серії. Адже таких електричних пікапів буде випущено лише 2000 одиниць.

Залишилось лише одне питання – скільки буде коштувати такий ексклюзив? Відповідь вже відома й вона шокує не менше, ніж зовнішність: від $99 990! Напевно, що $10 жартівливо залишили на оплату першої зарядки…