Компанія Meta нарешті запускає повноцінну вебверсію соцмережі Threads. Користувачі зможуть публікувати тут дописи, взаємодіяти з іншими постами та переглядати стрічку. Про це заявила прессекретарка компанії Крістін Пай, пише The Verge.

Інтерфейс вебверсія дуже схожий на інтерфейс мобільного додатку, хоча і з деякими відмінностями. Приміром, іконки навігації знаходяться у верхній частині сторінки, а для перемикання між стрічками «For You» і «Following feeds» треба натиснути кнопку в лівому нижньому кутку.

Однак вебверсія не дозволяє користувачам робити все те, що можна робити в мобільному додатку. Наприклад, користувачі не зможуть редагувати свої профілі або надсилати з інтернету пости в прямі повідомлення Instagram.

Meta нарешті запускає вебверсію соцмережі Threads

За словами генерального директора Meta Марка Цукерберга, повноцінний запуск запланований на найближчі кілька днів.

Нагадаємо, що запуск Threads відбувся на початку липня. За лічені дні додаток набрав 100 млн користувачів, легко затьмаривши реліз ChatGPT минулого року, хоча додаток досі не доступний в Європейському Союзі.

Попри це, деякі аналітичні фірми повідомляють, що використання Threads різко впало. Можливо, вебверсія та анонсований пошук переконають деяких користувачів, які втратили інтерес до платформи, повернутися.