Компанія Samsung розширила лінійку QLED-телевізорів та пропонує українським споживачам модель Q80C з екраном 98-дюймів (3840×2160 точок UHD 4K).

Samsung починає продажі в Україні 98-дюймового QLED-телевізора Q80C за 269 999 грн

Окрім вражаючої діагоналі, телевізор Q80C отримав процесор Neural Quantum 4К, що використовує технологію AI Upscaling, та дає змогу поліпшити якість зображення на надвеликому екрані. Покращення деталізації, контрастності та яскравості зображення забезпечує технологія Quantum HDR+.

Samsung починає продажі в Україні 98-дюймового QLED-телевізора Q80C за 269 999 грн

Телевізор також отримав сертифікацію PANTONE, що підтверджує точність передачі кольорів, та режим EyeComfort Mode, який дозволяє екрану автоматично підлаштовуватися під зовнішнє освітлення, зменшуючи кількість синього світла, щоб зменшити навантаження на очі користувачів у вечірні години.

Samsung починає продажі в Україні 98-дюймового QLED-телевізора Q80C за 269 999 грн

Q80C отримав дизайн із тонкими рамками навколо дисплея та можливість встановлення телевізора на підставку. Попри тонкий дизайн SuperSlim, в Samsung зазначають, що модель підтримує високоякісний звук з технологією Dolby Atmos та просторовий кінематографічний 3D-звук завдяки функції OTS (Object Tracking Sound) Lite. Традиційно для флагманських телевізорів Samsung в моделі також є функція Q-Symphony, яка синхронізує вбудовані динаміки із саундбаром.

Samsung зазначає, що завдяки партнерській програмі Philips Hue Sync, модель Q80C дозволяє синхронізувати підтримуване зовнішнє освітлення із зображенням на телевізорі під час перегляду відео або в іграх.

Телевізор Q80C доступний для замовлення в Україні з 16 серпня 2023 року, його рекомендована ціна складає 269 999 грн.