Власники iPhone 14 та 14 Pro скаржаться на ємність акумулятора, яка падає швидше очікувань

Деякі власники iPhone 14 та iPhone 14 Pro скаржаться на те, що їхні смартфони втрачають ємність акумуляторів швидше, ніж очікувалося. І це попри те, що їм немає й року, пише The Verge.

Про таку ситуацію написав Сем Кол з AppleTrack. Максимальна ємність батареї його iPhone тепер складає 90% від початкової. Це сталося швидше, ніж у попередніх моделей iPhone, які в нього були.

@imsamkohl

#greenscreen I paid $999 for this phone btw 😡 #apple #iphone #battery

♬ original sound – Sam Kohl

Подібним досвідом діляться чимало інших людей. Приміром, старша технічна оглядачка Wall Street Journal Джоанна Стерн написала, що її iPhone 14 Pro показує 88% ємність акумулятора. Досі користувачі не бачили падіння заявленої ємності протягом щонайменше двох років користування iPhone.

Як відомо, офіційно Apple заявляє, що батареї iPhone мають «зберігати до 80% своєї початкової ємності при 500 повних циклах заряджання». Очікується, що незабаром вийде серія iPhone 15, і в цих пристроях розмір акумулятора може збільшитися на 10-18% порівняно з нинішніми пристроями.

Раніше повідомлялося, що затверджені Європейською Радою правила зобов’язують компанії, зокрема Apple забезпечити користувачам можливість самостійно замінювати батареї в iPhone та інших продуктах.