Sony прогнозує відновлення ринку смартфонів не раніше 2024 року

Sony Group Corp. очікує відновлення ринку смартфонів не раніше 2024 року після оцінки попиту в Китаї та США. Про це повідомляє Bloomberg.

«Відновлення ринку смартфонів у Китаї відбувається повільніше, ніж ми очікували, а умови на ринку США погіршуються», – сказав старший генеральний менеджер із фінансів компанії Садахіко Хаякава.

Досі компанія прогнозувала відновлення світових продажів телефонів у другій половині фінансового цього року. Але тепер вона приєднується до інших технологічних компаній, які останнім часом попереджають про млявий попит.

«Ми очікували, що ринок смартфонів почне відновлюватися з другої половини цього фінансового року, але тепер ми вважаємо, що цього не станеться щонайменше до наступного року», – додали в Sony.

Раніше повідомлялося, що Sony планує продовжити виробництво смартфонів в осяжному майбутньому. Компанія продовжила багаторічну угоду з Qualcomm про використання платформи Snapdragon для своїх смартфонів, що дозволить виробнику використовувати найсучасніші процесори.