Платформа Threads у найближчі тижні отримає вебверсію та функцію пошуку. Про це оголосив Марк Цукерберг у своєму пості.

«Хороший тиждень для Threads. Спільнота знаходиться на траєкторії, яка, як я очікую, дозволить створити яскравий довгостроковий додаток. Попереду багато роботи, але я в захваті від темпів роботи команди. Пошук і вебверсія з’являться в найближчі кілька тижнів», – написав він.

Судячи з кількості вподобань та відповідей під цим постом, користувачі з нетерпінням очікують на оголошенні оновлення. Наразі пост зібрав майже 32 тис. лайків та понад 3 тис. відповідей.

Нагадаємо, що платформа Threads від Meta намагається утримати користувачів. За даними Sensor Tower, із моменту запуску щоденна кількість активних користувачів Threads станом на 31 липня знизилася на 82%, до 8 млн. Це – найнижчий показник із наступного дня після запуску додатка, коли щоденна кількість активних користувачів сягала 44 млн.

Люди також рідше відкривають додаток і проводять в ньому менше часу, додали в Sensor Tower. У день запуску користувачі Threads відкривали додаток зазвичай 14 разів і витрачали в ньому в середньому 19 хв. Станом на 1 серпня кількість сеансів у Threads зменшилася до 2,6 на день, а середній час у додатку склав 2,9 хв.