Ілон Маск повідомив, що його бій у клітці з генеральним директором компанії Meta Марком Цукербергом транслюватиметься в прямому ефірі на платформі X, раніше відомій як Twitter, пише Reuters.

«Бій Цукерберг проти Маска транслюватиметься в прямому ефірі на X. Всі виручені кошти підуть на благодійність для ветеранів», – зазначив мільярдер.

Незадовго до цього він повідомив, що «підіймав вагу протягом дня, готуючись до бою».

Як відомо, магнати соціальних мереж підбурюють один одного до поєдинку зі змішаних єдиноборств у клітці в Лас-Вегасі з червня. Все почалося з того, що Ілон Маск 20 червня заявив про готовність до поєдинку в клітці в Марком Цукербергом, який займається джиу-джитсу.

Невдовзі після цього 39-річний Марк Цукерберг попросив 51-річного Ілона Маска «надіслати місце» для запропонованого поєдинку, на що Маск відповів «Вегас Октагон», маючи на увазі центр подій, де проводяться чемпіонати зі змішаних бойових мистецтв (ММА).

Зрештою Ілон Маск сказав, що почне тренуватися, якщо бій у клітці буде організовано.

Між тим, Штучний інтелект створив пародійне відео на потенційний двобій. Для пародійного ролика використали відео з комедії 1993 року «Гарячі голови! Частина 2» / Hot Shots! Part Deux.