В український офіс NVIDIA шукають досвідчених інженерів для великих R&D проєктів

В український офіс компанії NVIDIA відкрито п’ять вакансій. Про пошук спеціалістів повідомив керівник команди Василь Пастернак, пише AIN.UA.

«Я шукаю собі в команду досвідчених інженерів що мріють брати участь у великих R&D проєктах, – написав він у LinkedIn. – Можлива робота з офісу, а також віддалено. Головне, щоб людина перебувала в Україні».

Зараз в офісі відкриті вакансії на посади: Senior QA SW Engineer (Networking and WebUI testing), C/C++ Software Developer (дві вакансії), DevOps Engineer та Software Verification Engineer.

За словами керівника команди, серед вимог до кандидатів: досвід від 5 років, знання С++, Linux, Bash, Python, вміння діагностувати та розв’язувати задачі пов’язані з hardware і мережею, розуміння як працюють embedded системи, мережі, протоколи передачі даних, знання архітектур апаратного забезпечення.

Фахівцям треба буде працювати з проєктами, які пов’язані з флагманами NVIDIA. Василь Пастернак уточнив, що їхній код працюватиме в DGX/SuperPod, OpenAI, ChatGPT, клауд-провайдерах.

«Спектр задач в яких ви будете брати участь дуже різноманітний. Починаючи з розробки та верифікації функціоналу для нових чипів (яких ще нема в природі), так і розширення функціоналу наявних», – додав він.

Між тим, HR Business Partner NVIDIA Олена Зінченко зазначила, що компанія планує відкривати ще вакансії.

Як відомо, зараз у Києві працює R&D-офіс NVIDIA. Загалом українська команда компанії налічує 63 спеціалісти.