X Ілона Маска дозволила платним користувачам приховувати свої галочки верифікації

Соціальна мережа X, донедавна відома як Twitter, дозволила платним користувачам приховувати галочки верифікації. Про це повідомляє TechCrunch.

Це нібито допоможе користувачам користуватися функціями підписки, не показуючи, що вони є підтвердженим обліковим записом. Приховати галочку можна в розділі «Налаштування профілю» в налаштуваннях акаунта. Проте, в деяких місцях вона однаково відображатиметься.

«Як підписник, ви можете приховати галочку у своєму акаунті. Галочка буде прихована у вашому профілі та публікаціях. Галочка все ще може з’являтися в деяких місцях, і деякі функції все ще можуть показувати, що у вас активна підписка. Деякі функції можуть бути недоступні, поки ваша галочка прихована. Ми продовжимо розвивати цю функцію, щоб зробити її кращою для вас», – сказано на сторінці довідки компанії.

Нагадаємо, що компанія Ілона Маска запровадила платну верифікацію торік із перезапуском Twitter Blue. Під час ребрендингу сервіс було перейменовано на XBlue.

Платна верифікація викликала багато галасу, оскільки було важко відрізнити старі верифіковані акаунти відомих людей від користувачів, які заплатили за галочку. Навесні Twitter прибрав застарілі галочки, але згодом відновив їх для топ-акаунтів – навіть якщо вони не платили за це.