Reddit тестує «Офіційні» позначки, щоб перевіряти справжність профілів

Reddit починає тестувати нову «Офіційну» позначку, яка полегшить визначення автентичності облікового запису. Про це пише The Verge.

Така позначка з’явиться на всьому сайті, а це означає, що модератори окремих сабредитів не повинні будуть перевіряти конкретні акаунти.

«Від сьогодні ми розпочинаємо раннє тестування розміщення візуального індикатора на певних профілях, щоб забезпечити доказ автентичності, зменшити кількість підробок і підвищити прозорість на всій платформі, – повідомив адмін Reddit. – Наразі це доступно лише для *дуже* невеликої (двозначної) кількості профілів, що належать організаціям, із якими ми вже маємо існуючі відносини і які зацікавлені у взаємодії з редакторами та спільнотами на нашій платформі».

Поки позначки «Офіційний» можна побачити лише в додатках Reddit для iOS та Android.

«Коли ми оцінимо результати експерименту, ми продовжимо його – зокрема, перенесемо на інші платформи», – додав адмін.

Також Reddit оголосив про покращення доступності, щоб його додатки для iOS та Android краще працювали з пристроями для читання з екрана.

До слова, недавно повідомлялося, що Reddit бере під контроль r/malefashionadvice, який вважається одним із найбільших протестних сабредитів. Він став приватним на знак незгоди зі змінами у ціноутворенні API платформи.