26 липня пройшла презентація Samsung, на якій бренд представив новинки 2023 року: смартфони, смартгодинники та планшети. Всі моделі відзначаються численними технічними покращеннями та інноваційними функціями, які розширять можливості користувачів. Розповідаємо детальніше про кожну з новинок, які, до речі, вже доступні для передзамовлень у Цитрусі.

Зазначимо, що у період з 26 липня до 17 серпня у Цитрусі клієнти додатково отримають сертифікат у вигляді кешбеку, який повністю можна списати на покупку смартфонів, планшетів, аксесуарів та носимих пристроїв Samsung. Сума кешбеку залежить від обраної новинки та може сягати понад 12 000 грн. 

Samsung Galaxy Fold5: переосмислення портативності й потужності

Fold5 вражає своїми технічними характеристиками та функціональними можливостями. Зовнішній дизайн пристрою вкотре переосмислили, зробивши його ще тоншим, легшим і більш портативним, що дає користувачам більше комфорту в користуванні. Оновлений шарнір Flex Hinge – справжнє технічне диво, адже може згинатися за бажанням користувача.

Також не можна не звернути увагу на оновлення, що стосуються фотоспроможності та точно зацікавлять поціновувачів якісних фото та відео. Fold5 оснащений інноваційною основною камерою – 50 Мп, 12 Мп, 12 Мп – і потужною фронтальною камерою 10 Мп + 4 Мп. 

Серцем нової моделі є процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, який забезпечує відмінну продуктивність та підвищену автономну роботу завдяки місткому акумулятору на 4400 мА⋅год. 

Модель доступна у трьох різних кольорах та 3 модифікаціях пам’яті:

У період передзамовлення, що триватиме у Цитрусі з 26 липня по 17 серпня, користувачі отримають спеціальну пропозицію:

  • сертифікат на 4 000 грн за замовлення Galaxy Fold5 256 ГБ;
  • Galaxy Fold5 512 ГБ за ціною Galaxy Fold5 256 ГБ;
  • Galaxy Fold5 1 ТБ за ціною Galaxy Fold5 512 ГБ.

Тож не втрачайте можливості отримати потужний та стильний Samsung Galaxy Fold5 за привабливою ціною зі спеціальними бонусами під час передзамовлення у Цитрусі.

Новинки 2023 від Samsung: смартфони Galaxy Fold5 та Galaxy Flip5, смартгодинники Galaxy Watch6 і планшети Galaxy Tab S9 Series

Samsung Galaxy Flip5: висока продуктивність і гнучкий дизайн

Зустрічайте ще один прорив у сфері гнучких смартфонів – Samsung Galaxy Flip5. Ця модель пропонує найбільший зовнішній екран серії Galaxy Flip завдяки інноваційній технології Flex Window. Гнучкий дизайн ідеально пасує до будь-якого стилю життя і комфортно поміщається у вашій кишені.

Процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 забезпечує високу продуктивність, а місткий акумулятор на 4400 мА⋅год дозволяє вам користуватися пристроєм протягом тривалого часу без зарядки.

Samsung Galaxy Flip5 також не поступається у можливостях створювати крутий контент та оснащений потужною основною камерою 12 Мп і зручною фронтальною камерою 10 Мп.

Придбати Samsung Galaxy Flip5 можна в чотирьох різних кольорах та 2 модифікаціях пам’яті:

З 26 липня по 17 серпня, під час передзамовлення, користувачі також отримають спеціальну пропозицію:

  • сертифікат на 4 000 грн за замовлення Samsung Galaxy Flip5;
  • екстра захист екрана протягом року Samsung Care+ Protection.

Не забувайте також про участь у програмі ЦеОбмін, що дозволить вам зробити покупку ще більш вигідною.

Samsung Galaxy Watch6: новий рівень функціональності й стилю

Однією з найочікуваніших новинок від Samsung є серія смартгодинників Galaxy Watch6, яка поєднує в собі високу продуктивність і елегантний дизайн.

Новинки 2023 від Samsung: смартфони Galaxy Fold5 та Galaxy Flip5, смартгодинники Galaxy Watch6 і планшети Galaxy Tab S9 Series

Нові Galaxy Watch6 Classic знову отримали безель, що обертається, – у попередній моделі виробник прибрав його. Екран Super AMOLED діаметром 1,47 дюйма з роздільною здатністю 470 x 470 пікселів гарантує яскраве та чітке відображення інформації. Окрім того, екрани оснащені двома бічними кнопками для зручної навігації.

Завдяки чипсету Exynos W980 Galaxy Watch6 працюватиме на 10% швидше за своїх попередників. 

Вбудовані датчики надають широкі можливості для відстеження здоров’я та занять спортом, а саме: вимірювання пульсу, сну, температури, а також наявність GPS, NFC і барометра.

Щодо акумулятора, годинники мають батарею місткістю 425 мА⋅год, яка має вражаючі показники автономності. 

У цілому, дизайн Galaxy Watch6 не зазнав істотних змін. Всього буде доступно чотири версії з різними діаметрами: 

Galaxy Watch6:

  • корпус з армованого алюмінію + спортивний ремінець;
  • 44 мм: графітовий, срібний кольори;
  • 40 мм: графітовий, золотий кольори.

Galaxy Watch6 Classic:

  • корпус із нержавіючої сталі + ремінець з екошкіри;
  • 47 мм: чорний, срібний кольори;
  • 43 мм: чорний, срібний кольори.

Попереднє замовлення з кешбеком до 2 800 грн можна зробити у Цитрусі з 26 липня до 17 серпня 2023 року.

З Galaxy Watch6 ви отримаєте надійного помічника на кожен день, який допоможе вам відстежувати стан здоров’я, підтримувати активність і залишатися на зв’язку з іншими пристроями Samsung.

Galaxy Tab S9 Series: найміцніші, найдовговічніші та найпотужніші планшети Samsung 

Перше, що привертає увагу – стильний дизайн новинок. Вони оформлені вишуканими деталями та гладким матовим покриттям, що надає витонченого вигляду. Моделі доступні у двох кольорах – Graphite та Beige, натхненних природою.

Galaxy Tab S9 Series мають клас захисту IP68, що забезпечує можливість занурення у прісну воду на глибину до 1,5 м на 30 хвилин. 

Завдяки трьом розмірам екранів – 14,6″, 12,4″ та 11″ – ви можете обрати варіант, який буде відповідати саме вашим потребам.

Новинки 2023 від Samsung: смартфони Galaxy Fold5 та Galaxy Flip5, смартгодинники Galaxy Watch6 і планшети Galaxy Tab S9 Series

Надшвидкий процесор Snapdragon 8 Gen2 для Galaxy надає планшетам неймовірної продуктивності та енергоефективності.  

Головною рисою планшетів S9 Series є екран Dynamic AMOLED 2X, що забезпечує кришталево чисте зображення та комфортний перегляд завдяки зниженню рівня синього випромінювання. Крім того, всі моделі серії Galaxy Tab S9 мають покращену камерну систему та унікальний S Pen, який також є водонепроникним.

Важливо зазначити, що Samsung дбає про навколишнє середовище, тому кожен планшет Galaxy Tab S9 виготовлено з переробленого пластику та металу, покритого екологічно безпечною фарбою, а упаковано його в коробку з переробленого паперу.

Планшети преміум-класу Galaxy Tab S9 Series – це кращі можливості для творчості та розваг, що реалізуються завдяки потужним характеристикам та функціям.

Оформлюючи передзамовлення на новинки у Цитрусі, ви отримуєте сертифікат, сума якого залежить від моделі планшета: 

  • 12 599 грн до Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G;
  • 8 399 грн до Samsung Galaxy Tab S9 Plus 5G;
  • 7 299 грн до Samsung Galaxy Tab S9 5G;
  • 7 299 грн до Samsung Galaxy Tab S9 Wi-Fi. 

Робіть передзамовлення з вигодою в Цитрусі та ставайте першими в Україні власниками нових гаджетів від Samsung.